ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ
Mon-Fri – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 24628074, 24653273
Τηλεομοιότυπο: 24653297
Μενού

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Χαιρετισμός από τη Διευθύντρια

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά η Εκπαιδευτική Κοινότητα του Γυμνασίου Δροσιάς, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της και σας ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και επιτυχημένη.

Μέσα από αυτή, γίνεται μια γενική παρουσίαση του έργου που επιτελούμε στον εκπαιδευτικό, τον κοινωνικό, τον ψυχαγωγικό και τον φιλανθρωπικό τομέα. Αυτό θα το διαπιστώσετε παρακολουθώντας τις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας, καθ’  όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.  

Βασικός μας στόχος είναι να καταστεί η ιστοσελίδα μας ένα καλό μέσο παροχής πληροφοριών προς τους μαθητές του Σχολείου, τους γονείς και κηδεμόνες τους και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το σχολείο μας.

Η σχολική χρονιά που μας πέρασε, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το σχολείο μας, όμως θα συνεχίσει  να αγωνίζεται με επίκεντρο τον μαθητή και βασικούς πυλώνες την αγάπη και τον αλληλοσεβασμό, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να δραστηριοποιηθούν σε πολλούς  τομείς και να ανακαλύψουν το καθένα τον δικό του θησαυρό.

Το όραμα της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας είναι, όχι απλώς οι μαθητές να αποκτούν γνώσεις και  να καλλιεργούν δεξιότητες, αλλά να αναπτύσσουν την κριτική σκέψη, τον συναισθηματικό τους κόσμο και να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω στους συναδέλφους που φροντίζουν, ώστε η ιστοσελίδα μας συνεχώς να ανανεώνεται, να ενημερώνεται και να εμπλουτίζεται.

Με αυτές τις σκέψεις, σας εύχομαι καλή πλοήγηση.


Η Διευθύντρια
Αλεξία Κουλία Κουκότσικα